Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missvisande rätt

jag lever för att känna
men känslor sviker mig alltid
ditt kroppsspråk stämmer inte överens med orden
men jag vill så gärna tro på det du säger

jag har sett glitter i dina ögon, jag har sett eldar dö
jag har hört musiken, jag har hört tystnaden när jag viskar i ditt öra att jag älskar dig
vi har öppnat dörrar, trampat på glasbitar
dansat i regnet, och svamlat förbi det som är viktigt

jag säger att jag är rädd för stora saker som kärlek, mörker och människor
men det enda som skär ner mig är mig själv

förväntningar lever aldrig upp till sig själva
och det dödar mig







Fri vers av soldansen
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-08 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soldansen