Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt tvåtusen

jag fortsätter att skriva dikter om dig
även fast jag inte kan formulera mig
varje ord har en mening som ingen förstår
och jag är för bra på stavfel

jag fortsätter att skriva dikter om dig
även fast jag inte vill
varje tanke handlar om dig
och jag är för bra på att hoppas

jag fortsätter skriva dikter om dig
i takt med väntan på att du ska höra av dig
jag fortsätter lova mig själv saker jag inte kan hålla
som "jag ska sluta vara kär i dig"




Fri vers av soldansen
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-29 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soldansen