Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rapport från en blyg intimitetfobiker

det skiftar i olika färger på dansgolvet
jag drar i mina slitna lockar
varje steg jag gör betyder något
för allt jag gör är inprogrammerat

precis som människor försvinner i rökmoln
stampar jag hårdare för att inte gräva ner mig i mig själv
när du tittar på mig, tittar jag bort
och min slowmotionhjärna hinner inte uppfatta discotakter

jag förstår inte att du vill ha mig
inte ens när våra läppar är millimetrar ifrån varandra
jag tror inte på dig när du säger att jag är vacker
inte ens efter andra gången

som min slowmotionhjärna inte hinner uppfatta discotakter
åker nattbussen för långsamt även för någon som mig
på min mobilskärm står det "jag ångrar allt"
och mina slitna lockar luktar som dig








Fri vers av soldansen
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-28 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker mycket om. grymt skrivet. sista stycket är så jäkla starkt.
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

soldansen