Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund

En klocka som visar tiden för sin egen tillblivelse
visarna varsamt böjda om sin axel
bokens blad en förteckning över sin egen källa
hur du ristat sorgen
med naglar doppade i bläck
och penslarna av ögonfransar
hur du skördar glömska
sväljer den med ett halvt glas vatten
när kylan kommer är vi redo
hud mot hud, att frysa samman
och snöstjärnor på kinderna, andedräkt av silver:
så vinter, bred ditt bräckliga rus över oss




Fri vers av Grävling
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-11 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna gillade jag.
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling