Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Dränker Slipsnissar

hellre dela lika än att skrika först till kvarn
men feta rika grisar tar all middag lämnar inget kvar
till svälltande barn som ingenting har och lider som fan

koppen rinner över tills tårar skapar ett hav
som dränker slipsnissen som vill ha dej som slav
den saken är klar vi behöver ingen härskare med vapen o hat

vi behöver bli älskade och vakna idag!
som förenade murvälltare mot statens knas
varje stad i varje land är dags att ta tillbaks!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-12 09:59



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt rebelliskt med hjärta, lite punkstil. Gillas mycket!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl