Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Speciellt gäller det ens egna älskade barn i synnerhet även om flödet generaliserar budskapet till en vidare allmängiltighet ...


Ovisshet ...

... är nästan alltid
den effektivaste vägen
för att skapa 
en grumligt otydlig verklighet ...

Men när ovissheten
handlar om 
nära och kära
dem man allra mest
älskar, bryr sig om
och tycker om ...

... blir verkligheten
till ett knivskarpt
avgrundsdjupt helvete ...

... intill dess
att man får veta
huruvida 
de mår bra eller ej ...

Och allra väsentligast
att de är trygga
och befinner sig i säkerhet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-12 11:36



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Här rör vi oss om den
kärlek som är så djup
att föremålen inte
uppfattar den förrän
de själva drabbas av den
Dina ord är sanna och
berörande
2015-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor i din text...känner igen...
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP