Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Limerick, bilden är ett eget collage


Karl den XII's trabanter

-"Ingå ej några nya ententer,
om hären består av drabanter!
Om soldaterna flytt,
köp något nytt!
Se där Karl den XII! Trabanter!"




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-12 13:50



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Snyggt limrickat, kära poesivän.
2015-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
En limerick star vi här har
hon ju andan ur en drar och tar
det va ju fanken
jag ej kom på tanken
ta till den om Karl. MenDu först var!

2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius