Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker

Jag är som en bok
Jag har öppnat mig för många
Låtit folk ta del av mina kapitel
Alla gillar inte innehållet
Men det finns en bok för alla

Jag är naggad i hörnen
Och vissa sidor är utrivna

Men du är också naggad och riven i
Och jag vill så gärna läsa dina kapitel
Om du vågar öppna dig för mig

För jag vill inte döma boken
Efter det vackra omslaget
När baksidan avslöjar att det finns
Så mycket mer på insidan




Fri vers av Lolloowh
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-12 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh