Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en gnällig dag


ingen ork

hela kroppen
är slut
orken har lagt sig för sova

tiden har maraton
men åt fel håll

Ingen ork
tid att koppla av
kan hända
men finns där rätt svar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-12 18:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland måste man få ut det som fins inom...kram
2015-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det är skönt att få gnälla lite ibland...kan känna igen mej...
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson