Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måndagstrött


en enda röra

Det finns ett hopp
men ingen ork
att ens försöka
inget mod att kämpa

För lösningen
syns inte
bländad av utmattning

En enda röra
i mitt huvud
försöker finna början
men hittar bara knutarna

Men tids nog
blir röran
fakta
och svaret enkelt




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-12 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Lösningen kommer ska du se vännen <3 kram
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson