Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara jag som skriver av mig


en dag men inte idag

en dag
är allt solklart
en dag
får jag en rätsida
en dag kan nog även jag
slappna av

en dag
men inte idag
för idag
är lösningen
musik
och ett papper




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-12 18:49



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En dag... får du nog rätsida på Ditt Liv... men till dess är musik o att skriva poesi inget dåligt komplement...!

Fint ordat!
2015-10-17

  Lars Hedlin
Skriv ner ditt inre lyssna på ljuv musik ...ge näring till kropp och själ..Du är värd allt fint <3 kram
2015-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
...men hoppet finns kvar...bra...
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson