Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allmänna funderingar


Mörkrädd

Helhen vrids
allt vänds upp och ner
och bit för bit sätts på plats

Men ingen tid att lyssna
empatin
har hittat en ny väg

Människor lever
antingen i en bubbla
eller i en egen värld

samhället har alltid haft sina brister
men nu
blir man
mörkrädd

rättvisa är en gammal tid
verklighen är inte
vad den en gång har varit
och ingen klarhet
syns längre heller till




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-12 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så är vår värld ful av tvetydigheter..kram
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson