Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var går gränsen

Varje dag
folk lever i en bubbla
tror de vet allt utanför

De ser problemen
i sin bubbla
men missar hur allt
fungerar runt om

Dömmer, finner egna lösningar
men de glömmer
sammanhang
de glömmer fakta

men oj
har jag missat något
nä men det är ju deras fel

var går gränsen
och när ska folk vakna
och inse
problem är aldrig enkla
och många tar tid att lösa
inget förändras
bara över en dag

tid att lämna bubblan
vore en bra början




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-12 21:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA alla har problem alla har något de kämpar för eller mot...Så bättre då att sända och fylla på med positiva suggestioner och med kärlek...kram
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson