Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag älskar det !



första steget är taget

ödet pulserar ivrigt nu

utan återvändo


© Teresia Ridell (12/10-2015)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-13 05:02



Bookmark and Share


  ULJO
Första dagen i resten av ditt liv. En outnyttjad resurs
2015-10-14

    Dan Myrbeck
Ödets kapitel ett är den
första dominobrickan...
2015-10-13

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
skönt att bara kasta tärningen ibland o hoppas det blir rätt siffra ;) gillar denna
2015-10-13

    ej medlem längre
Framtiden är ljus...
2015-10-13

  Hanna Mari Wallin
ord som förmedlar glädje
2015-10-13

  KYREUS of Sweden
No return.
2015-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text!
Förmedlar stor glädje.
2015-10-13

  Lars Hedlin
Right out in space your jorney has begun! :) <3 kram
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell