Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskyldig självömkan som inte orkar växa till hat

 

Varför godkänns en import
när jag tvingas bli en export
Varför dra av mina band
från mitt fantastiska land

Det enda onda jag gjort
är godhet som jag idag önskar ogjort
Blivit sjuk av andras odör
som jag gett mitt fulla stöd

Men visst jag var dum i huvudet
ser nu samhällsbudet
Sjuka är ingenting värda
inte ens den minsta skärva

Nu är jag för svag för makeover
kallas för knarkare när jag sover
Bespottas av de fina
men orkar inte grina

Tårarna är slut
försvann utan prut
Men har ändå min tro
funderar på självmord

För där uppe är det bättre
eller i alla fall inte sämre
Och rädsla för döden
existerar inte i nöden

Utan ses som en befrielse
från äckliga varelser
Som bara tänker på sig och sitt
och tagit allt som var mitt

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-13 16:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2015-10-13

    ej medlem längre
Ja man undrar varför livet skall vara så grymt för många.
Mycket berörande text!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP