Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du går

 

Innan du går

 
Låt mig hålla kvar 
 
mig i din blick
 
Låt mig höra 
 
bara några  ord till
 
få vara i din röst
 
och låt det bara vara
 
Du och Jag
 
allt annat är tystnad
 
eller endast bland
 
behagliga bakgrundsljud
 
binder vi ihop oss
 
i våra tätt sammanflätande samtal
 
 
 



Fri vers av PkA
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-14 00:19



Bookmark and Share


  Amanda N
Vackert!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA