Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar blodet ?

 

Ett äkta samvete
är sammanlänkat
med smärtans läte
i blödande stänk

Alla andra kedjor
är övergiven empati
med utbytta skor
till desertör sympati




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-14 19:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2015-10-14

    ej medlem längre
Ja, helt visst!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP