Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Globalisterna älskar social nedmontering

 


Större invandring
ger lönedumpning
När ribban höjs
och underklassen uttöjs

Låglönejobben ökar
medan chefssnobbarna fest röker
Deras härliga kassaskåpslyft
blir de nya slavarbetarnas snyft

Nya fattiga permanentas
alla kan med hårdare nypor behandlas
Till fördel för vår översta maktelit
som nu lättare kan leka parasit

Fackens makt försvinner
när helvetets orättvisa brinner
Bankerna jublar åt bostadsbrist
ser inte höjda bostadspriser som trist

För nu lånar de ut mer pengar
tjänar mer ränta på sängar
Deras kapital styrka tilltar
när hemlösa fryser mer




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-14 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-10-15

  Bibbi VIP
Jättebra!
2015-10-15

  Hanna Mari Wallin
ord skrivna med insikt och kunskap

bokmärker!
2015-10-15

    ej medlem längre
Våra makthavares falska spel bakom kulisserna...
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP