Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiohead-flickans sista blomma

För att vara nån som sällan får blåmärken -
så ger hennes ögon mig det ofta
det börjar ju med den där blicken
leendet mellan kyssarna

Lakan fastnar mellan hennes fingrar
min kropp under hennes händer
och mina fingrar inne i henne
vi blir skakande marmorstatyer under jordbävning

Lockar med fingret inuti henne
följer efter det, med mun och tunga
Zeppelin och röda, röda - ja rött
och vår hud svettas, som i feber

Och hon frågar:
"Vad gör du? Du luktar sprit?"
Jag lyssnar på Elton John när jag är själv
För det pallar inte Radioheadflickan med
Jag luktar glidmedel om fingrarna -
jag luktar som vi




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-06 18:39



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
närvarande, bra och känslosamt, befriande att bara låta allt stå så som...det luktar, känns och ser ut... ungefär...bra Jim!
2016-01-06

  artaug
Jag gillar verkligen denna, snyggt!
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP