Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte lätt utan fallskärm

 

Om du står på berget
tittar ut över världen
Vill du då ta steget
ut och ner till världen




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP