Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrava levande eller inte ?

 

En tanke slår mig långtifrån
bevisa att ni hatar rån
Låt riktiga sjuka vara sjuka
jaga de som vill fuska

Men inför nu en ny lag
som inte drabbar bara svag
Låt alla dela lika bra
på alla sjukdomsskal

Inför tio karensdagar
för alla per år
Då får alla lika svårt
cancersjuka bättre vård

Om ni tycker det är fel
undrar jag om ni är sjuk
För då förstår ni inte dagens tak
där långtidssjuka läggs på flak




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, delar man på tillgångarna så får man i rättvisans namn även dela på motgångarna.
Bra skrivet!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP