Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 15 oktober: Unga rånare slog till mot frisör – kan ha flytt i taxi.Två unga rånare beväpnade med pistolliknande föremål slog till mot en frisörsalong i västra Stockholm.Och de kan ha flytt i taxi. – Det finns uppgifter om att en taxi har lämn


Fattigdom föder mer olycka

 

Det händer aldrig mig
säger du heligt frälst
Men olyckans stig
landar hursomhelst

När frisörer rånas
bör du passa dig
För just nu utplånas
civilisationens stig

Taket sänker sig
närmar sig dig
Hur klarar du dig
på omöjlighetens väg

Om ingen det tidigare sagt
ta dig i akt
För i morgon kanske din skatt
är om du idag kan stoppa slakt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 19:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker som Senta.
2015-10-15

    ej medlem längre
Rån och allahanda brott är den soppa vi matas med dag efter dag, ingen verkar reagera på kriminaliteten och brottsoffren...
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP