Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inget folk

jag har inget folk
som väntat i århundranden
vi sjunger inte starkt
sånger skrivna över elva generationer

somna högt, högt bland vindarna
var ditt eget folk
sjung dina starka sånger
vänta inte




Fri vers av 99knivesinside
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside