Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensammast

brutet ansikte vänt inåt rummet
solen söker, söker - vissnar, dör
dela vattnet som ändå faller, krossas

sagan om hur du blev ensammast




Fri vers av 99knivesinside
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside