Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat bultar

Hjärtat bultar
som en katapult
Är i drömmen
ser flyktingströmmen

Vad händer däri
flyr de från tyranni
Tar de min sista peng
stjäl de min säng

Tankarna virvlar
hjärnan skrynklar
Oroar mig för mitt krypin
vet varken ut eller in

Får en nummerboll
djävulen har koll
Står sex sex sex
mitt ansikte täcks

Kommer terrorister hit
med dynamit
Vill de döda mig
för att min Gud inte är deras grej

En slöja anfaller
blir nervdaller
Självmordsbomb på
hjärnridå

Vaknar kallsvettig
med myggbett
Det var en mardröm
i alla fall lite skum

Asfalten kyler
snoret flyter
Tårarna rinner
när drömmen försvinner

Ser upp i stjärntaket
inser nu mera vaket
Att Sveriges land
inte tar mig i hand

Är fortfarande hemlös
behandlad som värdelös
Det beror inte på flyktingens boom i dröm
utan politikernas smittande sjukdom

Så jag behöver inte vara rädd
min framtid är redan utspädd
Har ändå ingenting
att ge en brottsling

Solen Regnet Kylan vinden
kan inte stjälas av synden
det finns alltid där
oavsett krigshär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-16 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns all anledning att undra vad som händer i Sverige. Välfärden står i vägen för elitens planer och måste skaffas undan.
2015-10-16

  Bibbi VIP
Starkt.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP