Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORO NÄR SKA JAG NÅNSIN KOMMA TILL RO


Sitter där igen med min oro
den äter på mig

Du är inte välkommen här oro
har du inte förstått det

Vad än jag gör framkallar
oro varför är du här

Det är sent och jag har inte
kommit till ro när ska jag
nånsin komma till ro




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen