Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar någon

Alla rusar sina lopp och jag har stannat upp så länge nu att jag inte längre minns varför. Kanske var det det du skrev som fick mig att stanna kvar, jag tänker ofta på att jag önskat ett annat slut på sagan. Men det är som det är och gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka.
Kanske jag skulle ta upp det här med springandet igen men jag vet inte längre om jag har konditionen kvar.
Du kanske undrar hur jag har det nångång ibland jag hade svarat dig att det faktiskt och helt ärligt är ganska så bra trots allt.




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-16 12:47



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Känns genuint.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal