Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad är ingen överdrift

Tittar mest på gamla repriser ur ett gammalt arkiv det är så det är om hösten.
Det finns så mycket jag vill säga dig men jag liksom tappar orden.
De röda höstlöven ligger på marken bland de mosade rönnbären och nånstans där har jag tappat orienteringen.
Ljus kom och hela en förtappad själ en som sökt sig fram länge nog nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal