Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybris

Bortom orden

ser jag Dig

Likt Ikarios

flög du för nära

solen

Vingarna brast

Du föll ner i känslans
hav

Där sjöjungrfrun

tog Dig i sina armar.

Hon gav Dig livet tillbaka

Illusionens tid är för
alltid
förbi...................





Fri vers av WyS VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-16 19:30



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Starkt skrivet! med en allvarsam underton

poesi som ej lämnar en oberörd.
2015-10-21

  Lars Hedlin
På det stora hoppet får man leva!
2015-10-19

    ej medlem längre
Tycker om denna!
2015-10-16

    ej medlem längre
Hoppfullt! Tack!
2015-10-16

    ej medlem längre
Så vackert och insiktsfullt skrivet :)
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP