Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mera tänka på

Rulla ditt cannabis och dra ett djupt bloss,
på bakgatan där folk sitter på trottoaren,
bakom alla klubbarna och dagen efter sorgen.
Märk varje plats där vi varit med stora röda x,
De ska jag undvika i framtiden

På skärgårdsbåten visste jag inte ens vem du var.
Då var jag stum, 14 och vilsen.
Det går pojkar med långt hår och eld under fötterna,
jag möter deras blickar i bekräftelse.

Jag känner något som är förbjudet
och lite hysch hysch,
Något som vi redan har tystat ned och aldrig ska tala om igen.
Men sanningen är att samma flod
rinner varje vår.

Vi har bokat biljetter till Paris.
Där vill jag träffa någon jag kommer glömma bort.
Och aldrig mer tänka på,
Det där jag inte fick tänka på.

Du ska skratta dig lycklig
att du slipper tänka såhär.
När saker och ting faller framför mina fötter
och allt blir mörkt
är två armar det enda jag behöver.

Han spelar en vinyl tills det rispar i väggarna
och viskar saker så tyst.
bär glittrande ögon och skjortor av silke.
Jag tror jag förändras
med varje ord.




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-16 21:41



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
bra!
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa