Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ett barn medför utöver glädje.


Ett ljus

Barn är ett ljus vars glöd ljusnar upp tomrummet i hjärtats varje hörn,
Är gjorda av kärleksbullar som är oerhört goda och saftiga,
Oavsett om hen har en udda färg eller är dvärg,
Det är vi som gör sådana skillnader och utsätter någon annan för hudens färg,
Och det gör inget även om de liknar en dvärg.




Fri vers (Modernistisk dikt) av ali2015
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-18 13:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skrivet om varje barns rätt att få vara helt unik.
2015-10-31

  Federico Romano
Bravo! Människan behöver en och trycka ner, varför spelar ingen roll--
2015-10-18

  Ingrid Trolle
Bra och alldeles rätt.
Vi finns bara i en utgåva
och ska ha respekt för
varandra
2015-10-18

    ej medlem längre
Fint diktat!
Varje människa är en unik skapelse och skall bemötas med respekt och ärlighet.
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015