Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta läste jag idag...


Romanticism

The words Romantic or Romance originally
referred to Medieval tales of knights written
in the original Roman language - Latin.
These tales often included love stories
between kinght and his lady - resulting
in the meaning of romance.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-18 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar ovanligt skriftat för att vara dig! :)
2015-10-19

  Den lilla tänkande
really? det var nytt.
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt