Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom dekadent

Jag lät dig köpa mig en shot,
kanske till och med ett par till
lät dig hålla om mig i midnattskylan
höll kanske till och med hårt tillbaka

Jag erkänner att jag kände något
ett par shots till och jag drogs närmre
kanske råkade jag sätta mig sådär tätt
kanske tyckte jag att det kändes rätt

Jag somnade med dina armar om mig
men jag drömde att de var en annans
tänkte kyssa dina leende läppar
tills jag insåg att de ej var hans

Jag vill kunna leva, kunna andas
kunna vara ung med unga som dig
men min anda är kvar i Stockholm,
ikväll är syre allt som jag vill ha av dig




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-19 00:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
o syre bör du få/ha, väl skrivet
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion