Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitiga avdrags-Sverige

 

Ingen vill bada i pulserande äcklig svart
skitig satanisk brännande oljeaktig smörja
Att godkänna ett politiskt välfärds-godnatt
är en politisk åskådning vi aldrig ska dölja

Utförsäkringar är ett ovärdigt svenskt sätt
att rekrytera nya medlemmar till onda gäng
Fas 3:s slavarbete är en djävulsk biljett
födande livsleda i oändlig dödlig refräng

Att tillåta svenska hemlösa med orden
alla är knarkare gör oss inte vackrare
Vi blir mördare som framkallar självmorden
låter rika döda fattiga i osynliga bombattacker

Sen kan vi snacka hur mycket vi vill
om våra låtsas hjärtan för flyktingar
Men när det kommer till kritan är det inte det vi vill
måste vi leva som dem blir vi styggingar

Kommer aldrig att finnas ursäkter för att mobba
men vi borde kunna följa vår egen grundlag
Att tillåta ett svenskt pass vara värdelöst i Sverige måste vi stoppa
den skulden försvinner inte med politikernas flykting-hjärtslag

Den skulden försvinner bara
med Rut Rot Läx Ränte och jobbskatteavdragens existens
Som ett icke vara
vem är du, vill du vara med och betala, eller lider du av social demens




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-19 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En medveten nedrustning av Sverige, av politiker som sålt sig för makt och pengar...
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP