Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Secret words

Detta är en kärleksdikt
till dig jag inte mött
Dimskuggor skymmer min sikt
bär ord i kärleksrött

Dessa ord är dina
en osänd gåva till dig
Finner du dem fina
kommer de föröka sig

Lyssna vad pennan säger
låt orden dig förföra
Ty jag dem till dig ger
så bara du kan höra

*
* S *
* E *
* * C *
* R *
* E *
* T *
* *
* W *
* O *
* R *
* D *
* S *
* *




Fri vers av hawkeye
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-04-23 20:33



Bookmark and Share


  anneluca
Riktigt vacker dikt och sista stränges kändes verkligen som en viskning. Snyggt!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye