Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckan dödar


Alla förtjänar lite lycka
lite rättvisa måste finnas
Annars finns bara olycka
då finns inget i livet värt att minnas

Alla behöver ett ljus
ett litet ynka bevis
På godhetens rus
som en existerande bris

Alla behöver kraft för att orka leva
annars lider allas inre
I ett nyskapande av stark livsleda
tynar vi då bort så sakteliga och blir allt mindre

Vi blir så små att vi lika bra kan dö
redan nästa morgondag
För utan bröd
blir alla alltför svag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-19 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP