Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det smärtar i hela mitt hjärta, min själ och kropp när jag tvingas stå vid sidan om och bevittna hur kompetenta ''hjälpare'' från samhällets sida av prinicpskäl för vettiga lösningar sätter stopp ...


När man som ung befinner sig i nöd ...

... känner sig sviken,
lite vilsen 
och inte vet
hur man ska göra
för att få kaoset i sin verklighet
att börja reda ut sig
så att det kan upphöra  ...

Då kan det vara
svårt att på råd
i form av pekpinnar 
som bygger på principer
vare sig vilja eller orka höra ...

Speciellt
när det ej
verkar som någon vill
eller ens är intresserad av
lyssna på
vad det är som gör
att det blivit så ...

Det få synes förstå
är hur väsentligt det är
att få veta
eller åtminstone 
få ett rimligt hopp
om att
det finns någonting 
att komma tillbaka till ...

... för att kunna
ta emot och följa
alla de handfasta råd och stöd
om vilken väg man måste gå
som man får ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-20 14:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst gör det ont...mycket berörande att läsa...
2015-10-23

  Maud Louise
De stora sveken är svåra att förstå och hoppet är verkligen det sista halmstrået!

2015-10-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
jadu ! Peter, vi borde grunda en ny rörelse,nån slags uppväckelserörelse som utan pardon vrålar ut över världen så högt att ingen kan undgå budskapet.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP