Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svår en. Inspirerad av min gode skrivarvän alfa. Eller tja... jag har väl helt sonika snott idén om att klura med texten och låta läsaren \'jobba\', vilket kännetecknar alfa. Mitt språkbruk är dock enklare.

Testing-testing:-)




I insiktens bottenlösa tidvatten

 

 

under tiden

man trampas

trampar man

med nyfilade fötter

vatten

för att undgå

drunkning i

falska förhoppningar

som står sig

och mig

upp i....

halsen

gurglar

säger sällan

man har flyt

 

tålmodigt

dumdristig

vänder man åter

på timglaset

med nyfilade naglar

för att än

en gång se

tickande

tidlösa förväntningar

hastigt rinna ut

i kvicksand

 

och man

som kvinna

inser

med nymålade ögon

det rimliga i att

det jag

som inte syns

inte heller finns

när man

som kvinna

genom ljusblå

genomskådar

sanningar i ögonvitor




Fri vers av anneluca
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-04-23 21:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du skriver fantastiskt bra!Det här är en spännande och mycket poetisk sak...testing - testing - is a good way - of live
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca