Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge bort ditt dagliga bröd är sann kärlek

 

Vårt dagliga bröd ge bort idag
förbättra vår nästas vardag
Betala egoismen med mitt blod
låt oss alla bidra till en stor flod


Ge sann omtanke och kärlek
i stället för egoism och smälek
Låt ditt hjärta öppet blomma
så allt fler får en bättre sommar


Värmen i form av äkta empati
bekämpar politikernas bondfångeri
Så krama dina svenska hemlösa
se inte flyktingar som hänsynslösa


Att inhägna ett stycke jord
är ondskans sanna lott
Om det bidrar till nästa skott




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-21 15:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-10-21

    ej medlem längre
Att ge till dem som verkligen behöver är rätt och riktigt!
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP