Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att precis allting har en färg,,och att jag förvånas av det fortfarande, visst är det underbart


Det Milda Ljuset

Morgonens radio sjunger Schubert, från en annan tid


och molnbanksridån i mitt vardagsrum


rullar upp en ny horisont


en aprikosfärgad och tät.


 Bara ett smalt blåöga kisar ovan kyrkogårdens gamla björkar, ut mot havet och evigheten.


 In till mig väller ett gulrosa ljus, ett kosmiskt rouge


 Medans kaffesmak blandar sig med höstsnuva och ostsmörgås 


stäms mina eftertankar mjukt mjukt som inuti en puderdosa


Idag ska jag inte vända på stenar och försöka se


bilderna på undersidan, 


Det kan vara både en gammal man och ett barn, och det kan vara detsamma.


 Jag ska bara stillsamt fortsätta med clownernas ansikten


och om möjligt...om möjligt


försöka vara lite lite


 omtänksam




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 18:19



Bookmark and Share


    99knivesinside
"ett kosmiskt rouge". Yes!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP