Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cogito ergo sum

Cogito ergo sum

 

Ja på René Descartes tid

hade man verkligen

stor glädje av att kunna tänka

 

Nu i vår tid

har man

med hjälp av

en smartphone,

utrymme

att i rik mängd

ägna sig åt

en massa trivialiteter

istället




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-21 18:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Att bli serverad kunskap
är ju bra.Men att försöka
lista ut det själv,
så mycket jobbigare.
Men kan bli så
mycket mer befruktande.
Den snabba autostradan
eller den slingrande ko stigen.
Halvt förfallen i glömska.
Bra tankar om våra val!
:)


2015-10-22

  StinaJ VIP
En dikt som väcker tankar. Det har sina för och nackdelar med en Smartphone. Bra att ha men ändå så klarar man sig väldigt bra utan en.
2015-10-21

  Anders Håkansson
ja,

att vara smart(phone) är inte detsamma som att var klok.

Larz tolkning är klok.


2015-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag tänker, ALLTSÅ är jag.
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP