Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jake bugg på en söndag

Det är inte längre framtid.
för igår gick det en vecka sedan jag slutade undra
och istället kvävdes av slag i magen.
Men kanske var det bäst så, att falla på knä en stund.
Nu är du dåtid. Inte längre presens.
Jag provar att andas i höstkylan,
små vita moln hamnar ovanför näsan, går och lägger mig igen.
Jag provar att skratta, Att sjunga. Likgiltigt.
Jag kommer aldrig sluta undra vad som gick fel.
Men när jag ser dig trycka pannan mot någon annan.
sjunger han "is that what you wanted? songs about love?"




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-21 20:14



Bookmark and Share


    frun
Så fort man är rädd för att bli skadad
ska man krypa eller falla ihop.
På samma sätt resonerar folk i krig,
att ta nödvärn i skyttegravar för
att inte slås omkull av fienden,
krig, sjukdomar, fiender.
Fantomen sa: "Det som hände igår
känns också idag.>>Medan han trummar för godhet och hälsa och skrämmer bort ondska. Då talar
jag om rätt Fantomen.
Sånger handlar om allt annat
än lycka, de handlar om otillgänglig
kärlek och önskan att inte vända sig om, men så ändå...
2015-10-21

  cilax VIP
gillar denna
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa