Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlös blomma

 

En blomma blommar så ensamt
undrar förskräckt så stillsamt
Det är så ledsamt att stå här ensam
önskade mig födas i Amsterdam

Men nu, när jag är här, högt uppe
söker jag skydd bakom en stubbe
För det blåser kallt som fan på natten
men luften här, är rena guldskatten

Men skulle behöva en daglig dos
av samtalsterapi inte bara solljus
Men nu är det karga livet min dom
aldrig förflyttas jag till skön rikedom

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-21 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodssång i ensamhetens stunder...
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP