Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I verkligheten mår jag bra men bara i drömmen är jag lycklig

I MIN VÄRLD
Har jag hittat min plats
Jag går på mina stigar
Genom dalar av människor
Med systrar vid min sida
Och min lillebror handen
Med min mors visdomsord i örat
Och pappas filosofiska samtal
Med en kopp kaffe i handen
Jag konverserar genom cigaretter
Spiller mitt huvuds innehåll
Över räcket på balkongen
Och musiken låter mig dansa ut mina känslor
Jag skriver ner mitt inre
Och stabilserar mitt yttre
Jag lever och jag är inte fylld av aska
Inte av ändlös sorg
Och bottenlös svärta
Jag kan nå höjder och ibland
Kan jag flyga
Jag faller inte hejdlöst
Jag mår bra
Men mina drömmar utspelas alltid
I DIN VÄRLD




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva