Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Vargarnas tid

Ute i skogen
i dundrande trollregn
och mystiskt älvdis
dansar vi – evigt unga
i silvermånens sken.

Hösten
är vargarnas tid.
Då är skogarna våra
och vi vässar våra klor
till den stundande vinterns ära.

För det kommer en tid
då blod ska falla
och dag bli till evig natt,
när frostmånen kallar
bröder och systrar till jakt.




Fri vers av Nathalia
Läst 589 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-21 22:26



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Härligt att läsa för en gammal gråvarg som jag!
2017-02-20

  Lars Hedlin
Så stark och djup! Mycket bra!
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia