Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Sankte Per Öppnade Porten

mina ögon blev tunga
min själ flög intensivt
genom all ångest, all ilska

jag lyckades förlåta mig själv
jag lyckades lämna mina skuggor
mina skuggor av misstag
blev förlåten av kärlekens stora kraft

såg en kort man vid namn Sankte Per
han vred om sin nyckel i låset
han öppnade porten...

jag klev in
skådade paradiset av gröna ängar
lyckliga kärleksfulla människor
helt utan fördomar, ångest och ilska
jag var välkommen, men nej inte ännu!

jag har ännu mer ljus att dela ut
mer kärlek att sprida
till röstlösa själar förföljda av sina skuggor
eller av andras

Sankte Per visade mig paradiset
så jag kan kämpa för att jag och du
skall återvända dit
när vi gjort vad vi kunnat för denna världen
oavsett vad som väntar bakom knuten
så skall jag och du dit <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-22 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'jag har ännu mer ljus att dela... ', gott.
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl