Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig!

känner mig aldrig
så vacker och stark

som när jag
fallit naken isär

under din starka kropp

och din flämtande andedräkt
obestridligt kysser mig
hel igen




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 295 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-22 18:07



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Förbehållslös, mottagande kärlek helar en människa...



2015-10-26

  Amari
Hett!
Gillar!
2015-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens magiska kraft!
Fint förmedlat.
2015-10-23

  Rise Little One
En kyss kan också skapa underverk!
2015-10-23

  Lars Hedlin
Varm het ljuv...Tycker mycket om ;)
2015-10-23

  ULJO
Ursnyggt skrivet
2015-10-22

  Peter Olausson VIP
sensuellt vackert!
2015-10-22

  Hanna Mari Wallin
Sensuellt ömt och mjukt skrivet
2015-10-22

    ej medlem längre
Att bli hel igen av en kyss...underbart.
2015-10-22

    Dan Myrbeck
Het och innerlig!
Bra!
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell