Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är just nu så förbannad, arg och besviken på hur egenmäktigt myndighetspersoner och deras underhuggare får möjlighet att agera utan att man kan göra någonting åt det när det är akut ...


Så är det då åter helg ...

... där det
tillvaron har att bjuda på
är friheten
vilken inrymmer momentet
tugga och svälj ...

Men denna helg 
bjuder på variation ...

Den närvarande frånvaron
av den dig som är för mig ämnad
är just nu ej
det som allra mest 
lägger grunden till
och skapar den ovälkomna spänning
som uppstår 
när någon som står en allra närmast
hamnar i en situation 
som är smärtsamt svår att förstå
och man i ovisshet
blandad med maktlöshet
tvingas vid sidan av 
allt som händer och sker 
utan att man kan se
och eller några svar kan få ...

Att det är ett renodlat 
rättsövergrepp som pågår
finns det tyvärr inget att göra åt,
enligt information,
förrän någon gång 
i en oviss framtid efteråt ...

Men vi lever i den bästa av världar
och denna säljande befästa definition
för hur perfekt och välutvecklad
trygghetssystemet är i vår nation
måste ju försvaras 
för att den ska hålla för närmare granskning
med avseende på innehållet i
sin detaljerade information ...

- Då väger den enskilda individen
och dess intressen väldigt lätt
vad avser mänskliga rättigheter
och allt annat som på personlig nivå
gäller enligt statsfäst lag och rätt ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-23 21:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att vara liten människa och försöka göra sin röst hörd...man blir ofta "överkörd" av systemet...
2015-10-24

  Ingrid Trolle
En rättfärdig ilska mot
de rättsövergrepp som
dagligen görs mot dem
som är svaga och inte
kan försvara sig. Den
självtillräcklighet som
presenteras av det s k
trygghetssystemet är
förskräcklig och borde
synliggöras och debatteras
2015-10-23

  Hanna Mari Wallin
vi skall värna om det som finns kvar men verka för att den efterföljs också
vilket den inte alls verkar göra på samma nivå som tidigare

Kram
2015-10-23

  Carl Mikael Fäldt
Du sätter ord på det vi inte vill höra!

Vi vill tro att vi har ett fint system
där alla och envar får den hjälp och det stöd vi behöver!

Jag kan skriva under i blod på att vi har fel!

När vi väl behöver fläsket som utlovats -finns knappt ens flottet kvar!

Tycker det är viktigt att fler gör som du-undrar........

Var i helvete har solidariteten tagit vägen-----undrar jag!
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP