Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

En droppe vatten, en droppe blod.
Vad du mig gav och vad du mig tog.

Jag skrubbar min hud och skäms för jag log.
En droppe vatten och hänförd jag stod.

När vattnet var mitt jag stod för mitt ord.
Du ville ha mer, du ville ha mord.

På det som var jag, på det som var mitt.
Ingenting värt mot det som var ditt.

Du erbjöd mig något jag trodde var vårt.
Nu skrubbas mitt minne från det som är svårt.

Att jag och min kärna varit så svag.
Jag spädde mitt blod i ditt vattendrag.











Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-23 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia