Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under svarta natten

Damm frost torka
Inre rösten stum
Inte vilja orka
Bästa dagen ljum

Mannen lämnat lavasjö
Hetta bränner låga
Frosten rämnat pöl av tö
Orden lockar plåga

Igloo kyler känslan sann
Kupan saknar syre luft
Kippar lider längtar man
Borta skurit illa gjort

Åter bankar öppnar hål
Genom snöblock mannens luft
Andas blundar biter stål
Rädslan hoppet annans tufft

Ord armar nära bröst
Man höfter skjuter stjärnor
Namn himmel viskar röst
Du vacker kroppar hjärnor

Damm välja näckros kär
Sakta bygger vatten
Kärlek vatten bärkraft är
Under svarta natten




















Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-07 20:55



Bookmark and Share


  Knickedick
Instämmer med Lars, sista versen starkast
2015-11-08

    Lars J
Mycket bra skaldat, djup rytmisk och för min del är sista versen den jag tycker är bäst, bra gjort!
2015-11-07

  Gärdsmyg
Vacker som en tavla
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia